Een korte introductie

foto

Ik ben Greetje Noordman, geboren in 1955 en opgegroeid op een boerderij. Vanaf 1978 woon ik in Leiden, heb de stad ontdekt, geniet ervan, maar hou desalniettemin nog erg van buiten zijn. Over het algemeen vind ik het leven een avontuur. Belangrijk in het leven vind ik onvoorwaardelijke liefde, kunnen geven en kunnen ontvangen, verwondering en ontwikkeling. Verlies is mij niet onbekend, het heeft mij mede gemaakt tot wie ik nu ben.

Naast verlies / rouwbegeleider ben ik coach/opbouwwerker. Het is een voorrecht om mensen te kunnen ondersteunen op hun pad, het vormgeven aan het leven. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen de kracht en talenten in zichzelf (terug) vinden en deze positief aanwenden. Ik werk vanuit de visie: elk mens heeft zelf eigen unieke mogelijkheden tot ontwikkeling, groei, genezing en heling in zich. En ieder heeft het recht op een eigen plekje in de zon.

Mijn hobby┬┤s en interessegebieden zijn: wandelen, lezen, film, theater, kamperen, behoud monumenten (Stichting Accolade) Zuidelijk Afrika (Ubuntu) en filosofie.

Copyright © Praktijk voor Verliesbegeleiding.